Futbol Takımımızdan Büyük Başarı

Türkiye Üniversite Federasyonunun Konya Necmettin Erbakan Üniversitesinde 4- 8 Aralık tarihlerinde düzenlediği Üniversiteler arası Futbol bölgesel Lig müsabakaları Kayseri Üniversitesi, Kırıkkale Üniversitesi, Niğde Ömer Halis Üniversitesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi, Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi ve Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesinin katılımıyla gerçekleşti. Toplamda altı üniversitesinin katılımıyla yapılan müsabakaları Üniversitemiz 2. olarak tamamladı. Kırıkkale Üniversitesi futbol takımı kafilesi kupa ve madalyalarını Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesinin Rektörü Mehmet GAVGALI'nın elinden aldı.  Bu başarıdan dolayı Kırıkkale Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim görevlisi Yavuz Kürşat GÜLDAL'a  teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz..