Üniversitemiz Kick Boks Takımı Şampiyona Başarısı

Türkiye Üniversiteler Kick Boks Şampiyonası 09-10 Mayıs 2023 tarihleri arasında Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesinde 36 Üniversitenin katılımı ile gerçekleştirildi. Üniversitemiz, Spor Bilimleri Fakültesi Arş. Gör. Mehmet Ceylan öncülüğünde 12 sporcu ile şampiyonaya katıldı.

94 kg Kick Light kategorisinde Elektronik Teknolojisi bölümü öğrencimiz Kemal Uyumaz, 84 kg Kick Light kategorisinde Eray Konca ve 57 kg Point Fighting kategorisinde Antrenörlük bölümü öğrencimiz Furkan Sak müsabakayı birincilik ile bitirmişlerdir. 

79 kg Point Fighting kategorisinde Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümü öğrencimiz Burak Ayten, 63 kg Kick Light kategorisinde Rekreasyon bölümü öğrencimiz Fedai Laçin, 60 kg K-1 kategorisinde Rekreasyon bölümü öğrencimiz Umut Başar Karabulut, 50 kg Kick Light kategorisinde Spor Yöneticiliği bölümü öğrencimiz Nagihan Şahin ve 63 kg Point Fighting kategorisinde Sosyoloji bölümü öğrencimiz Serhat Ayaz müsabakayı ikincilik ile bitirmişlerdir.

57 Full Contact kategorisinde Spor Yöneticiliği bölümü öğrencimiz Hüseyin Halil Sayan, 69 kg Full Contact kategorisinde Spor Yöneticiliği bölümü öğrencimiz Serhat Dede, 55 kg Kick Light kategorisinde Rekreasyon bölümü öğrencimiz Aybüke Seven ve 67 kg Full Contact kategorisinde Petrokimya Teknolojileri bölümü öğrencimiz Müslüm Karacakale müsabakayı üçüncülük ile bitirmişlerdir.

Üniversitemiz erkek kickboks takımı şampiyonayı 2. olarak tamamladı.