Cumhuriyetimizin 100. Yıl Turnuvaları Final Maçları ve Kapanış töreni

Kırıkkale Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölümü katkılarıyla gerçekleştirilen 'Cumhuriyetimizin 100. Yılına Özel Turnuvalar' 21 Aralık 2023 perşembe günü Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Erol YILMAZ'ın katılımıyla gerçekleştirilen final maçları ve kapanış töreni ile sonlanmıştır. Turnuva futsal, voleybol ve 3x3 basketbol branşlarında gerçekleştirilmiş olup, futsal turnuvasına 22, voleybol turnuvasına 23 ve 3x3 basketbol turnuvasına ise 9 takım katılım sağlamıştır. İlgili turnuvalara Üniversitemizden pek çok fakülte öğrencisinin katılım sağladığı görülmüştür. Turnuva sonucunda futsalda Rekmans Takımı, Voleybolda Besyo SK, 3x3 Basketbolda Kırıkkale Boston takımları şampiyon olmuştur. Kazanan takımları tebrik ederiz.

 

Turnuvaların oynandığı tüm süreçte Rekreasyon Bölümü 4. Sınıf öğrencileri "Mesleki Proje 1" dersi kapsamında görev almıştır. Dersin sorumlusu Doç. Dr. Feyza Meryem KARA ve bölüm araştırma görevlileri Rıfat Kerem GÜRKAN ve Gizem KARACA da turnuva boyunca etkinliklerin sorumluları olarak salonda yer almışlardır. Bunun yanında, turnuva sürecinde tüm maçlarda sağlık personellerimiz ve güvenlik görevlilerimiz yer almıştır. Öğrencilerimiz, Fakültemiz öğretim elemanları, sağlık personelleri ve güvenlik görevlilerimize de katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

 

Ayrıca bu turnuvanın gerçekleştirilesinde imkan sağlayan başta Üniversitemiz Rektörlüğü olmak üzere, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığı'na da teşekkür ederiz.