Özel Eğitim Okullarının Katılımı ile Özel Gruplarda Rekreasyon Dersi Uygulamaları Başladı

Kırıkkale Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölümü 3. Sınıf dersi olan Özel Gruplarda Rekreasyon 2 Dersi kapsamında Kırıkkale İlinde bulunan Özel Eğitim Meslek Okulu (III. Kademe), Mustafa Hiçyılmaz Özel Eğitim Anaokulu, Mevlüt Hiçyılmaz Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe ve Kırıkkale Adnan Şener Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe Okulları iş birliği ile fiziksel aktivite programlarına Spor Bilimleri Fakültesi Spor Salonunda (Salon 2) başlanmıştır. Programların gerçekleştirilmesinde Ders Sorumlusu Doç. Dr. Feyza Meryem KARA ve Rekreasyon Bölümü Araştırma Görevlisi Rıfat Kerem GÜRKAN görev almaktadır. Güz yarıyılında teorik dersi alan Rekreasyon 3. Sınıf öğrencileri de uygulamada bire bir özel gereksinimli bireyler ile çalışarak tecrübe edinmektedirler.

İlgili program 11 Mart 2024 ile 3 Haziran 2024 tarihleri arasında her pazartesi 10:00-13:00 arasında gerçekleştirilecektir.

Katılımlarından dolayı Özel Eğitim Okullarımıza teşekkür ederiz.