Rekreasyon Bölümü ve Yahşihan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Yahşihan Gençlik Merkezi, Özel ABC Koleji, Özel Bahçeşehir Koleji, Özel Gazi Koleji işbirliği protokolü imzaladı.

Fakültemiz Rekreasyon Bölüm Başkanı Doç. Dr. Feyza Meryem KARA ve Bölüm Başkanı Yardımcısı Doç. Dr. Hakan YAPICI öncülüğünde ''Rekreasyon Bölümü ve Yahşihan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Yahşihan Gençlik Merkezi, Özel ABC Koleji, Özel Bahçeşehir Koleji, Özel Gazi Koleji'' arasında ''Fiziksel Aktivite ve Egzersiz'' kapsamında işbirliği protokolü imzalandı.

Protokol toplantısı Kırıkkale Yahşihan İlçe Milli Eğitim Müdürü Haluk ÖZDEMİR, Yahşihan Gençlik Merkezi Müdürü Rıza ERGÖRÜN, Özel ABC Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Harun GÜLEÇ, Özel Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Mücahit ÖZ, Özel Gazi Koleji Kurucu Müdürü Mehmet AL, Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Rüstem ORHAN ve Dr. Öğr. Üyesi Murat UYGURTAŞ, Rekreasyon Bölüm Başkanı Doç. Dr. Feyza Meryem KARA, Rekreasyon Bölüm Başkanı Yardımcısı Doç. Dr. Hakan YAPICI, Rekreasyon Bölümü Arş. Gör. Gizem KARACA'nın katılımıyla gerçekleşmiştir.

Protokolün amacı; Rekreasyon Bölümü'nde öğrenim görmekte olan lisans öğrencilerinin mevcut iş birliği ile alan deneyimi elde etmeleri, topluma hizmet uygulamalarına katılım sağlamaları, gönüllülük çalışmalarında yer almaları ve uzmanlık dersleri kapsamında tecrübe edinmeleridir. Ek olarak Özel Kolej öğrencilerinin de mevcut iş birliği protokolü ile sağlıklı bir yaşam için gerekli olan fiziksel aktivite ve egzersize dair bilgi edinmeleri, düzenli bir şekilde katılımları ve aktif bir yaşam tarzını benimsemeleri amaçlanmıştır.