Türkiye Üniversiteler Boks Şampiyonasında Başarı

Türkiye Üniversiteler Boks Şampiyonası 08-12 Mayıs 2023 tarihleri arasında Kastamonu Üniversitesinde yapılmış olup, 41 Üniversitenin katılımı ile gerçekleştirilen müsabakalara Spor Bilimleri Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Orhan GÖK öncülüğünde 5 sporcumuz ile şampiyonaya katılım sağlanmıştır. Kadınlar 52 kg kategorisinde Antrenörlük Eğitimi Bölümü öğrencimiz Eda Nur KILIÇCI müsabakayı birinci bitirerek altın madalya, 57 kg kategorisinde Antrenörlük Eğitimi Bölümü öğrencimiz Latife TOP ise ikinci bitirerek gümüş madalya kazanmıştır. Erkekler 60 kg kategorisinde Antrenörlük Eğitimi Bölümü öğrencimiz Berat CİVELEK müsabakayı birinci bitirerek altın madalya kazanmıştır. Müsabakalara az sayıda sporcu ile katılan Üniversitemiz boks takımı şampiyonada 3. lük kupası almıştır. Tüm sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.